1. Ombytning og retur.
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Tractorparts.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget dine varer og 14 dage frem.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis en udfyldt returseddel eller kopi af evt. forudgående korrespondance mv. For at fremme returbehandlingen er det også vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontornummer, så vi hurtigst muligt kan tilbagebetale dit tilgodehavende.

1.1 Returnering.

Returretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, og ikke bærer præg af at have været brugt. Dvs. der må ikke være mærker, ridser, hår, parfume, skidt eller andet, der indikerer at varen er brugt. Varens skal returneres i intakt og original emballage inkl. hængemærker. Originalemballagen må ikke benyttes som forsendelsesemballage, men skal beskyttes af en yderindpakning. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen, klipper varens orginale etiketter af og dermed forringer varens salgsværdi væsentligt.

Returneringsomkostninger skal køber selv afholde, varen indpakkes forsvarligt og køber hæfter for eventuelle transportskader indtil varen er Tractor Parts i hænde. Pakken skal sendes til Tractor Parts I/S og IKKE til pakkeshop. Sendes der til pakkeshop vil der være et gebyr for afhentning på DKK 50,00

Eventuelle transportskader vil blive beregnet og fratrukket returneringsbeløbet sammen med et håndteringsgebyr på 25 %.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Fejlbestilling. Hvis kunden selv har bestilt en forkert varer og ønsker at returnere varen til Tractor Parts, fratrækkes et retur/håndteringsgebyr på 25 % af varen købspris.

Vi anbefaler at du sender returpakker forsikret, da det er din risiko hvis pakken ikke når frem hertil. Dette er dog ikke et krav.
Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav til os.

Når vi har modtaget dine returvarer, bliver pengene tilbageført til dig inden for nogle få dage. Porto refunderes ikke.

1.2 Fortrydelse / ombytning.
Ombytning af dine varer behandles som en almindelig returnering. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af pakken.

Kundeservice & support
E-mail: info@tractorparts.dk
Tractor Parts I/S
Bakkemosevej 5, Jenstrup
4700 Næstved
CVR nr.: 41613335
Webshop fra e-hjemmeside.dk