1. Reklamation
Når du handler på tractorparts.dk, har du ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Der gælder 1 års reklamationsret for erhvervsdrivende.

Reklamationen gælder ikke ved ukorrekt eller mangelfuld montering og/eller vedligeholdelse samt anvendelse.

Uanset ovenstående bortfalder Tractor Parts I/S ansvar og garanti, hvis varen har været udsat for ukorrekt montering, mangelfuld behandling eller vedligeholdelse og anvendelse der ikke er i overensstemmelse med fabrikantens eller producentens anvisning.

Tractor Parts I/S hæfter ikke for mundtlig og skriftlig vejledning samt tekniske anvisninger.

Sådan gør du:
Skulle uheldet være ude, skal du oprette en reklamation ved at sende os en e-mail på adressen info@tractorparts.dk med følgende informationer:

Emne: Reklamation, ordre nummer (står på den fremsendte kvittering du har modtaget som email).
Beskrivelse: her beskriver du kort hvad reklamationen drejer sig om.

Dette hjælper os til at bedømme, om produktet skal sendes direkte til den enkelte producent, servicepartner eller om det skal til reparation/kontrol her hos os.

Følg venligst proceduren nøje, da afvigelser vil forlænge og besværliggøre en ellers simpel proces, og kan være medvirkende til at din reklamation vil blive afvist eller trække ud.
Når din reklamationsmail er modtaget og oprettet i vores system, modtager du en e-mail med en vejledning i hvad du herefter skal gøre.

Du skal ikke sende varen retur, før du har fået en bekræftelse fra os.

Forbehold:
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles tractorparts.dk indenfor rimelig tid.

  • For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode tractorparts.dk har stillet dig i udsigt.
  • Reklamationsvarer modtages KUN med en korrekt udfyldt og fremsendt e-mail.
  • Der skal tages forbehold for mindre afvigelser på produkterne i forhold til billeder og farver, da producenterne kan foretage løbende ændringer.
  • Der skal tages højde for, at farver kan være svære at gengive 100% på en comuterskærm, da farveoplevelsen afhænger meget af den skærm du sidder ved.
  • Returneringsomkostninger skal køber selv afholde, varen indpakkes forsvarligt og køber hæfter for eventuelle transportskader indtil varen er Tractor Parts i hænde. Pakken skal sendes til Tractor Parts I/S og IKKE til pakkeshop. Sendes der til pakkeshop vil der være et gebyr for afhentning på DKK 50,00.
Kundeservice & support
E-mail: info@tractorparts.dk
Tractor Parts I/S
Bakkemosevej 5, Jenstrup
4700 Næstved
CVR nr.: 41613335
Webshop fra e-hjemmeside.dk